Регистрация и бонуси за залози за България през 2022

Бонуси за спортни залози

Ако поставяте залози на спортни събития от доста отдавна, най-вероятно сте го правили не чрез сайтове, а при близкия букмейкър. Е в днешно време нещата са много променени и смело може да заявим, че спортни залози се поставят доста по-често онлайн, отколкото в пунктове за залози. Може би една от главните причини за това са бонусите, които почти всеки един сайт за спортни залагания предлага.

Благодарение на тях вие получавате допълнителни средства, с които да увеличите шансовете си за печалба. Те най-често се срещат под формата на бонус средства или кредити за залози. Все пак вие не може директно да заявите теглене на получените бонус средства или печалбите от кредити за залози. За да го направите е нужно да изпълните определени условия, като в повечето случаи, трябва да поставите залози на определена сума, преди да може да изтеглите сумата на бонуса и свързаните с нея печалби.

Когато се чудите, в кой сайт да започнете да залагате на спортни събития, може би първото нещо, за което трябва да проверите, е началният бонус. Тези бонуси във всеки един сайт за спортни залагания представляват тяхното най-атрактивно предложение. Това е така, защото единствено нови клиенти могат да се възползват еднократно от тях. Тук ние ще разгледаме всеки начален бонус, който се предлага в сайтовете Palmsbet, Winbet, Bet365 и Bwin. Надяваме се това да ви помогне, когато правите своя избор, а защо да не грабнете дори няколко от тях.

Palms bet начален бонус

Първоначалният бонус на сайта на Палмс бет ще ви донесе допълнителни 300% под формата на кредити за залози, когато направите вашия първи депозит при букмейкъра. Това е може би най-голямата възвръщаемост, която ще откриете към момента на пазара, като другите начални бонуси достигат до максимум 200%. Все пак има ограничение на бонуса, който не може да надвишава сумата от 30 лева. Това означава, че дори и да депозирате 50 лева, вие ще получите единствено максималната стойност на бонуса, която е 30 лева. За да се възползвате от това предложение, е нужно единствено да не сте депозирали средства преди това в сайта, както и да приемете офертата 300% до 30 лева, когато правите първия си депозит. По този начин, ако депозирате 10 лева, вие ще получите още 30 лева кредити за залози, с които да се забавлявате залагайки на спортни събития.

Ако не сте наясно, какво точно представляват кредитите за залози, те ви позволяват да поставите залог, без да рискуване реалните средства, които се намират във вашата сметка. При положение, че залогът, който поставите с кредити за залози е печеливш, вие ще получите единствено чистата печалба, а стойността на залога ще бъде приспадната от вашия баланс с кредити за залози. Да речем, че искате да поставите 10 от 30-те лева кредити за залози, които сте получили от бонуса, на пазар с коефициент 3.00. Ако направеният залог е печеливш, то вие ще получите 20 лева във вашата сметка, докато залога ще бъде удържан от вашите кредити за залози.

Преди да може да заявите теглене на бонус средствата, както и получените чрез тях печалби, ще се наложи да изпълните условие за превъртане. За целта е необходимо да поставите квалифициращи залози на стойност пет пъти бонуса и депозита. Така при депозит от 10 лева и получени с него 30 лева бонус, вие ще трябва да направите залози за общо 200 лева, преди да имате право да изтеглите средствата. За квалифициращи залози се считат всички такива, които са спечелени или загубени. При положение, че даден залог е бил отменен, анулиран или затворен с опцията Кеш-аут, той не се счита към превъртането. Ако не успете да изпълните това условие за превъртане в рамките на 30 дена от получаването на бонуса, вие ще изгубите цялата сума на бонуса, депозита, както и всички печалби придобити по време на този период.

Ревю на Palms BetВземи бонус в Palms Bet

Winbet начален бонус

Предложението на Уинбет за нови клиенти също е доста атрактивно и ви предоставя 200% допълнителни бонус средства при вашия първи депозит. Максималната стойност, която може да получите при този бонус е в размер на 200 лева, което означава, че дори и при първи депозит от 500 лева, вие ще получите само 200 лева бонус средства. Ако сте направили регистрацията си в Уинбет наскоро и искате да вземете началния бонус, просто трябва да използвате код S2020, когато правите първия си депозит. Полето за бонус кода е доста ясно обозначено и няма как да го пропуснете. Да кажем, че сте въвели кода и сте депозирали 100 лева, то вие ще разполагате с общо 300 лева във вашата игрална сметка.

Бонус средствата няма да са начислени към вашия изтеглим баланс, веднага след получаването им. За да се случи това, вие ще трябва да изпълните условието по разиграване на бонуса. В това няма нищо сложно, като е нужно единствено да направите квалифициращи залози, които се равняват на шест пъти сумата на бонуса и депозита. Ако все още не ви е ясно, ще ви дадем пример с депозит от 100 лева и получени 200 лева бонус средства. При този вариант вие ще трябва да заложите общо (100+200)*6, което прави 1800 лева залози. Това трябва да стане в 30 дневен период, след получаването на бонуса. В противен случай, вие ще изгубите цялата стойност на бонуса и всички евентуални печалби.

За квалифициращ залог се счита всеки, който е на пазар с коефициент от поне 1.30. Също така трябва да има статус печеливш или губещ, за да се брой за условието по превъртане. Всички останали като например анулира, отменен или затворен залог, няма да се считат за превъртането.

Ревю на WinbetВземи бонус в Winbet

Bet365 начален бонус

Едва ли някой си е и помислял, че гиганта в спортните залагания, Bet365 няма да предлага начален бонус на своите клиенти. Разбира се, че всеки играч, който си направи нова регистрация в сайта на Бет365, ще може да вземе уникален бонус в размер до 100 лева, които са във формата на кредити за залози. Начинът за получаване на този бонус е малко по-различен от добре познатите ни депозит бонуси. При него е нужно да направите депозит от минимум 10 лева, а след това да поставите и квалифициращи залози, които да са равни на сумата на депозита. Да речем, че искате да се възползвате от максималната стойност на бонус, която е 100 лева.

Първото нещо, което трябва да направите, е да депозирате 100 лева във вашата сметка, но помнете, че дори и да депозирате по-голяма сума, няма да може да вземете повече от 100 лева кредити за залози. В последствие трябва да поставите залози на обща стойност 100 лева, които да отговарят на няколко условия. Те трябва да имат поне една селекция с 1.20 или повече коефициент, както и да бъдат приключени, а не отменени, затворени или анулирани. Около час, след като сте поставили залозите, вие ще разполагате с кредитите за залози във вашата сметка. При неуспех да заложите сумата на квалифициращия депозит в рамките на 30 дена, вие ще загубите правото си на този бонус и няма да може да го изискате отново.

След като успешно поставите квалифициращи залози равни на вашия депозит, вие ще получите вашите кредити за залози. Благодарение на тях вие може да поставяте залози, които няма да застрашават загубата на реалните ви средства. Да предположим, че сте получили 100 лева кредити за залози и искате да поставите 50 лева от тях на пазар с коефициент 3.00. Ако вашия залог е печеливш, вие ще спечелите само нетната му печалба, която е 100 лева, а сумата на залога няма да бъде начислена към вашия акаунт. Тя ще се приспадне от стойността на кредитите за залози и те от първоначалните 100 лева ще станат 50 лева.

Хубавото на началния бонус в Бет365, е че няма условие за превъртане, което трябва да изпълните, за да изтеглите средствата спечелени с кредити за залози. Всяка от печалбите се прибавя директно към вашия изтеглим баланс. Само внимавайте, тъй като при липса на активност от ваша страна в сайта, в продължение на 90 дена, вие ще загубите кредитите за залози.

Ревю на Bet365Вземи бонус в Bet365

Bwin начален бонус

Началният бонус на Буин може да ви донесе по-голяма добавка към първия ви депозит от всеки друг горепосочен бонус. Офертата разбира се е валидна само и единствено за нови клиенти на сайта, като размера на бонуса може да достигне до 222 лева. Това отново зависи от стойността на първия ви депозит, с който може да изискате начален бонус от 100%. Така при депозирани 222 лева, вие ще разполагате с общо 444 лева за залагания.

Вие имате на разположение 30 дена от получаването на бонус средствата, за да изпълните условието по превъртане на бонуса. То е малко по-високо в сравнение с другите, но все пак периода е напълно достатъчен, за да бъде изпълнено. В рамките на тези 30 дена, вие трябва да заложите стойността на бонуса и депозита общо седем пъти. В случай, че вземете максималния бонус, като депозирате 222 лева, вие ще трябва да заложите (222+222)*7, което се равнява на 3108 лева. Тъй като сумата е наистина висока, ние ви съветваме да си изградите предварителна стратегия за залагания, с която успешно да превъртите бонуса.

Ревю на BwinВземи бонус в Bwin

Футболни Прогнози xG - Очаквани Голове